Powered By Blogger

22 Nisan 2011 Cuma

Tria'ya Devam

Artik Tria'nin son hazirliklarina basladik. Mutfak tezgahinin arasina gelen sehir siluetini bizler cok begendik. Ya siz?




18 Nisan 2011 Pazartesi

Akkuyu Nukleer Santraline Hayir!





Acildi!

Genc tasarimcilarin siradisi koleksiyonlari artik Alamet-i Harika ile Mersinde. 16 Nisan cumartesi acilan butikte Anna Sui, Marc Jacobs, Moon Young BCBG ve Japan DSGN Project gibi bir cok marka ve tasarimcinin birbirinden sirin seylerini bulmak mumkun. Bu Harika butik icin tesekkurler Aydan!






Alamet-e 1 Kala!



12 Nisan 2011 Salı

Buyuksun TRIA!

Tria'nin buyuk sehir kompozisyonlu duvar kagidi... Ozel uretim:)




...biz cicekli kumasi cok sevdik!


Yeni Oyun Koltugumuz!!!

Eski ofis koltuklarini nasil degerlendirsek diye dusunduk... Ofis oturumu icin gereginden fazla rahat olan bu tasarim urunu koltuklarin dosemelerini degistirip Cem'e oyun koltugu yapmaya karar verdik.

ayak: orjinal
alt hamak: orjinal
minder: sertex'ten gri antelope derisi ile yeniden dosendi.


 

11 Nisan 2011 Pazartesi

Viola Tria!

Tria'dan kacamak on goruntuler... Umariz begenirsiniz.










Iyi Pazartesiler!

Alamet-i Harika'nin acilisi yaklasti. 16 NISAN'DA ACILIYORRR!!! Aydan son hazirliklarina basladi. Biz de elbiseler gelmeden birkac kare fotograflamayi basardik. Mekan hala tamamlanmamis gorunuyor olsa da elbiseler askilarla bulusunca harikalar ortaya cikicak eminiz...

Hepinize iyi pazertesiler, iyi haftalar..


6 Nisan 2011 Çarşamba

Devami Gelemeyen Blog Yazilari

Sonunda gelen tabelamizin serefine uzun zamandir ihmal edilen blogumuza bugun birkac fotograf ekleyelim dedik. Umariz begenirsiniz!